Wat doen wij en waarom

Nederland

• In Nederland proberen wij mensen bewust te maken van problemen in Congo en ze enthousiast te maken voor onze projecten. Samen maken we namelijk het verschil!

• Door gerichte acties werven wij fondsen om ze daarna binnen afzienbare tijd af te ronden en terug te koppelen met de mensen die geholpen hebben.
    • Wij geven voorlichting op scholen en bij bedrijven.
    • In Deventer werken wij samen met de Vrijwilligerscentrale in het kader van maatschappelijke stage voor middelbare scholieren van 3e klassen Havo en VWO.

• Bij de maatschappelijke stage geven wij informatie aan de leerlingen over wat Stichting Diba doet. Hierdoor creëren wij bewustwording en betrokkenheid bij jongeren.

Congo

• In Congo brengen wij mensen bij elkaar.
    • Wij geven voorlichting, over hoe wij aan het geld komen om hen te kunnen helpen met projecten.
    • Wij maken mensen bewust van het feit dat het project niet van ons is. Ze moeten ervoor zorgen dat het er een continuïteit is op het gebied van onderhoud.
    • Wij geven trainingen op het gebied van Hygiëne en Welzijn, geslachtsziekten en Aids.

Steun Diba, doneer direct via Ideal!

Neem Contact op

Heeft U Interesse? wilt U meer weten?

Fuse
    • STICHTING DIBA